Четвер, 09.05.2024, 07:07

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


РЕКЛАМА
\

Головна » 2011 » Серпень » 16 » Прихований сенс мультфільму Спанч Боб. А ви знали?
20:21
Прихований сенс мультфільму Спанч Боб. А ви знали?
Кожен з героїв мультсеріалу про Спанч Боба уособлює один з семи смертних гріхів. Цей факт був заявлений в аудіо коментарях до епізоду «Планктон» на DVD з першим сезоном серіалу (в США). Кожному герою дісталося по одному гріху, вгадаєте, кому що?



Жадібність - містер Крабс. Жадібний начальник Спанч Боба уособлює собою чорну сторону капіталістичної системи. Містер Крабс тільки й думає, що про наживу, економить на всьому і навіть співає пісню про те, як він любить гроші, в одному з епізодів.

Заздрість - Планктон. Свій незначний розмір Планктон з лишком компенсує величезною заздрістю, яка не дає йому ні хвилини спокою. Все своє життя він проводить, будуючи плани, як заволодіти секретним рецептом крабсбургера, який уособлює для нього все, чого його він «несправедливо позбавлений».


Лінь - Патрік. Патрік настільки ледачий, що живе під каменем, не працює і майже весь час їсть, спить або розважається іграми. В епізоді «Большой розовый неудачник» Патрік отримує нагороду «За большее ничегонеделанье, чем кто-либо другой».


Гординя - Сенді. Одного погляду на підводну білку достатньо, щоб зрозуміти, що більш гордовитої істоти не знайти. Вона пишається своїм техаським походженням, пишається тим, що може жити під водою, і постійно зайнята тим, щоб стати ще більш досконалою, ніж є. Хоча, безумовно, вона досить мила.


Гнів - Сквідвард. Ця аналогія не потребує пояснень: Сквідвард не злиться на Спанч Боба, Патріка, свою роботу і своє життя тільки тоді, коли спить.


Обжерливість - Гері. Домашній звірок Спанч Боба в основному спить і нявкає, але нявкає він, в основному, від голоду. Одного разу, коли Спанч Боб не встиг його погодувати, Гері з'їв півдивану. В іншому епізоді йому вдалося знайти річний запас їжі для равликів, і він тут же все з'їв, ставши патологічно повним.


Похіть - Спанч Боб. Ця аналогія, мабуть, найменш очевидна, так як ми звикли сприймати слово «похіть» тільки в сексуальному сенсі. Однак є визначення «похоті» як просто «пристрасне бажання чого-небудь». У такому ракурсі наш жовтий абсорбуючий друг - дуже хтивий! Спанч Боб одержимий жагою до життя і вражень, він пристрасно бажає всім подобатися і нерідко йде на все заради цієї мети.

Категорія: Цікаві факти | Переглядів: 3365 | Додав: lantern | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Логін*:
Email:
Код *: